Akoestiek verbeteren in de horeca

Akoestiek verbeteren in de horeca? Dan bent u bij Akoestiek en geluid aan het juiste adres. De laatste jaren hebben wij veel horeca gelegenheden zoals restaurants, bars, koffietenten en cafe’s geholpen aan een betere akoestiek. Bij het ontwerpen van een horeca interieur wordt vaak geen rekening gehouden met de invloed van harde materialen op de akoestiek van een ruimte. Hierdoor ontstaat er galm, lawaai, ruis en een slechte spraakverstaanbaarheid.

Akoestische oplossingen voor horeca

Gelukkig kunnen wij een slechte akoestiek in uw restaurant, cafe of bar verbeteren. Voor het vaststellen van het geluidsprobleem adviseren wij eerst een geluidsmeting uit te voeren. Op basis van deze geluidsmeting weten wij exact welke oplossingen er nodig zijn om een goede akoestiek te creeren. Hierbij kunnen wij uiteraard rekening houden met de uitstraling van uw interieur. Op basis van uw wensen en eisen maken wij een akoestisch advies op maat.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden van het verbeteren van de akoestiek in uw horeca uitspanning. Neem contact op voor meer informatie.

 

Meer informatie over het verbeteren van akoestiek in de horeca

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Meer informatie voor horeca specifieke oplossingen

Heeft u een geluidsprobleem in uw restaurant, bar of andere horeca gelegenheid? Vraag hier meer informatie aan over het oplossen van lawaai en geluidshinder. Ook voor uw specifieke ruimte hebben wij de juiste akoestische oplossing.

Scroll naar top