Akoestiek verbeteren praktijkruimte

Praktijkruimten als tandartsen, fysiotherapeuten en huisartsen maken vaak gebruik van harde materialen in de wachtkamer en praktijkruimte. Hierdoor ontstaat er vaak galm, lawaai en een slechte verstaanbaarheid bij gesprekken. Om de kwaliteit van dienstverlening en akoestiek te verbeteren maken diverse praktijken gebruik van de akoestische oplossingen van akoestiek en geluid. 

Praktijkruimten en geluidsoverlast

Elke ruimte is qua afmetingen en materialen anders, daarom geloven wij niet in een standaard oplossing, maar adviseren wij graag de producten die passen bij uw wensen en de geluidsproblemen echt verhelpen.

Vaak starten wij met een opname op locatie, waarbij wij de geluidsproblemen inventariseren en een geluidsmeting uitvoeren. Op basis van uw wensen en eisen maken wij het juiste voorstel die uw problemen met lawaai en geluid verhelpt.

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Benieuwd naar het onderzoek over belang van akoestiek in wachtkamers en de eisen uit het bouwbesluit? Hier hebben wij de belangrijkste punten uit het onderzoek op een rij gezet.

Meer informatie over het verbeteren van akoestiek in praktijkruimten

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Oplossen van galm in praktijkruimte

Heeft u een geluidsprobleem in een praktijkruimte of wachtkamer? Vraag hier meer informatie aan over het oplossen van lawaai, galm en geluidshinder. Ook voor uw praktijkruimte hebben wij de juiste akoestische oplossing.

Scroll naar top