Akoestiek verbeteren in sportschool

Sportscholen hebben door het gebruik van harde materialen vaak een slechte akoestiek. Hierdoor ontstaat er galm en zijn gesprekken moeilijk te verstaan. Gelukkig is het eenvoudig om de akoestiek in een sportschool te verbeteren. Akoestiek en geluid heeft al vele sportscholen geholpen met het oplossen van geluidsproblemen. Elke sportschool is anders, daarom adviseren wij eerst een geluidsmeting uit te voeren. Op basis van deze meting stellen wij vast waar het geluidsprobleem vandaan komt. Met een akoestisch advies op maat zorgen wij ook dat uw sportschool weer beschikt over een aangename akoestiek.

Galm in sportzalen

Een herkenbaar probleem. Galm doet zich vaak voor in gymzalen, fitness centra en grotere sportzalen waar veel harde materialen worden gebruikt. Akoestiek en geluid biedt een complete range van akoestische oplossingen voor sportscholen. Graag overleggen wij met u welke oplossing het meest effectief voor uw sportschool is.

Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie over het verbeteren van akoestiek in sportscholen

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Oplossen van galm in sportscholen

Heeft u een geluidsprobleem in uw sportschool, fitness of gymzaal? Vraag hier meer informatie aan over het oplossen van lawaai, galm en geluidshinder. Ook voor uw sportschool hebben wij de juiste akoestische oplossing.

Scroll naar top