Akoestiek verbeteren in woning

Heeft u last van galm of zijn gesprekken moeilijk te verstaan? Dan heeft u vast een akoestisch probleem in uw woning. Door het gebruik van harde materialen kunnen er geluidsproblemen zoals galm en slechte verstaanbaarheid optreden. Door het gebruik van harde materialen in keuken, woonkamer of slaapkamer is de akoestiek in deze ruimte vaak slecht. Akoestiek en geluid is specialist in het oplossen van geluidsproblemen in woningen. Zo hebben wij een ruime keuze in akoestische oplossingen speciaal voor woningen.

Galm in woonkamer

De trend in woningen is het gebruik van harde materialen. Helaas draagt dit niet bij aan het akoestische comfort van de woning. Voor deze ruimten hebben wij een speciale geluidsmeting ontwikkeld. Op basis van deze meting kunnen wij exact achterhalen hoe groot het probleem in uw kamer is. de uitkomst van deze meting geeft exact aan welke materialen er nodig zijn om de akoestiek in de woning te verbeteren,

Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie over het verbeteren van akoestiek in woningen

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Oplossen van galm in woningen

Heeft u een geluidsprobleem in uw woning, keuken, woonkamer of slaapkamer? Vraag hier meer informatie aan over het oplossen van lawaai, galm en geluidshinder. Ook voor uw woonruimte hebben wij de juiste akoestische oplossing.

Scroll naar top