Akoestisch advies

Advies akoestiek voor kantoor, horeca, scholen en particulier

Voor een gedegen akoestisch advies ben je bij Akoestiek en Geluid op de juiste plaats.

Wij adviseren woning eigenaren en zakelijke gebruikers zoals kantoren, horeca, scholen en praktijkruimten over de juiste akoestische oplossingen. Galm, echo en een slechte verstaanbaarheid zijn een groeiend probleem in diverse gebouwen. Door het gebruik van harde materialen zijn gesprekken lastig te verstaan en ontstaat een oncomfortabele situatie.

Onze mensen zijn echte experts voor het oplossen van problemen met geluid. Wij geven graag een akoestisch advies voor jouw specifieke situatie.

Resultaatgericht akoestisch advies

Ontzorgen
Compleet akoestisch advies 100%
Kennis van akoestiek
Meting, verkoop en realisatie 100%
Advies op maat
Afgestemd op gebouw en ruimte 100%

Meting en realisatie

Een slechte akoestiek in een ruimte vraagt om het juiste advies en aanpak. Akoestiek en geluid werkt vanuit het probleem naar een oplossing. Ons advies is te starten met een ruimte analyse en geluidsmeting zodat je zeker weet dat de gekozen oplossing ook het gewenste effect heeft.

Een aanspreekpunt

Akoestiek en geluid adviseert en realiseert akoestische oplossingen voor iedere ruimte. Voor meting, verkoop en montage heeft akoestiek en geluid de juiste expert.

Advies via Akoestiek & Geluid

Akoestisch advies op maat

Akoestiek en geluid geeft een onafhankelijk en compleet akoestisch advies. Op basis van de ruimte analyse en akoestische meting adviseren wij welke producten zorgen voor het verminderen van galm. V

Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Akoestiek & Geluid

Torenallee 45, 5617 BA, Eindhoven

Akoestisch advies voor elke ruimte

Akoestiek en geluid is de adviseur voor het oplossen van geluidsproblemen. Onze experts hebben ervaring met uiteenlopende ruimten. Bijgaand een indruk van de gebouwen die wij van akoestisch advies voorzien.

Akoestisch advies woning

Akoestiek en geluid wordt vaak ingeschakeld als adviseur bij woningen. Door het gebruik van harde materialen hebben steeds meer woning bezitters last van echo en galm. Geluidsoverlast wordt vaak duidelijk wanneer meerdere mensen zich in dezelfde ruimte bevinden. Met feesten en bezoek zal je merken dat je moeilijker te verstaan bent en dat mensen harder gaan praten. Dit versterkt alleen maar het effect van de galm en je zal na een bezoek maar hoofdpijn en oorsuizen ervaren. In de woning zijn van de woonkamer, keuken en gang de boosdoener van een slechte akoestiek. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om de akoestiek in de woning te verbeteren.Denk hierbij aan een akoestisch schilderij, wandpaneel of plafond oplossing.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

akoestisch advies woning

Akoestisch advies kantoor

advies akoestiek kantoor

Akoestisch advies voor kantoor vraagt om een specialistische aanpak. Niets is zo vervelend als een slecht geluid en galm op kantoor. Je vermindert hierdoor de productiviteit en het ziekteverzuim gaat omhoog. Ook gesprekken zijn lastig te voeren en aan de telefoon ben je slecht te verstaan. Akoestiek en en geluid is specialist in het oplossen van akoestische problemen in kantoorruimte. Met een akoestisch advies op maat zorgen wij voor een comfortabele akoestiek op kantoor. We starten met een geluidsmeting en op basis van deze meting adviseren wij de juiste producten die galm en lawaai in het kantoor voorkomen. Benieuwd welke akoestisch advies wij voor jouw kantoor hebben?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Scroll naar top