Akoestisch schilderij

Een akoestisch schilderij kan een snelle en mooie oplossing voor geluidsproblemen zoals een hol geluid en galm zijn. Akoestische schilderijen kunnen wij printen in elke gewenste stijl en zelfs het drukken van eigen foto’s op een schilderij is mogelijk. Voor bedrijven kunnen wij een akoestisch schilderij met logo laten bedrukken. Hierdoor zijn de toepassingen van onze akoestisch schilderijen eindeloos.

Akoestische print voor verhelpen van galm

Akoestische schilderijen kunnen op een eenvoudige manier galm in een ruimte verminderen. De schilderijen worden voor uiteenlopende ruimten toegepast, maar zijn perfect voor o.a. keukens, gangen, vergaderruimte, receptie en een hal. Op basis van een geluidsmeting kunnen wij bepalen wat de grootte van het schilderij moet zijn om aan het gewenste geluidsniveau te voldoen. Neem contact op voor informatie over de toepassing van akoestische schilderijen of prints voor uw ruimte.

Akoestisch schilderij voorbeelden

Meer informatie over akoestische schilderijen

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Akoestisch schilderij en print

Akoestiek en geluid is levert akoestische schilderijen en prints. Deze kunnen wij geheel op maat samen laten stellen. Graag bekijken wij welke oplossing het best past bij uw ruimte.

Neem contact op voor meer informatie.

Kantoor Akoestiek & Geluid

Adres: Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven

Scroll naar top