Akoestische plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen zijn zeer effectief om galm en lawaai te voorkomen. Op basis van een geluidsmeting kunnen wij exact vaststellen wat de beste oplossing is om geluidsproblemen te verhelpen. Plafondpanelen kunnen wij leveren in alle gewenste vormen en kleuren. Naast de standaard plafondplaten kunnen wij op basis van uw interieur de juiste akoestische oplossing samenstellen. Naast geluidsoplossingen voor het plafond kan dit ook via de wand, verlichting en meubels gebeuren. 

Akoestische plafondbekleding voor verhelpen van galm

Blijkt dat galm en andere geluidsproblemen het beste via het plafond verholpen kunnen worden, dan maken wij gebruik van plafondpanelen met de hoogste absorptiewaarden. Op basis van onze meting weet u zeker dat het juiste aantal panelen worden gebruikt om het probleem op te lossen. Tijdens de ruimte analyse bekijken wij welke maten en vormen plafond panelen het beste in staat zijn om de nagalm de in de ruimte te verminderen. Graag geven wij een advies op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over akoestische plafondpanelen

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Akoestische plafondpanelen op maat

Akoestiek en geluid is leverancier van een breed scala aan plafondpanelen. Op basis van uw wensen en eisen selecteren wij de juiste panelen die passen bij uw ruimte en gebouw. Aangezien elke ruimte een andere akoestische oplossing vereist geven wij graag een advies op maat, zodat u zeker weet dat het geluidprobleem wordt opgelost.

Neem contact op voor de best passende akoestische plafondpanelen voor uw situatie.

Scroll naar top