Akoestische schermen

Akoestische schermen zijn ideaal om het geluid in kantoren te dempen. Onze akoestische schermen worden vaak ingezet bij het bestrijden van geluidsoverlast en galm in kantoortuinen en call centers. De akoestische dividers en schermen zijn snel te plaatsen en dempen effectief het geluid tijdens het telefoneren en gesprekken op kantoor.

Akoestische dividers voor verhelpen van galm

Galmt het op kantoor of kan je de klant niet meer verstaan als jouw collega een telefoongesprek voert? Grote kans dat de akoestiek verbeterd moet worden, Akoestiek en geluid kan snel en eenvoudig akoestische schermen plaatsen voor het verminderen van galm en lawaai. Onze schermen zijn te leveren in alle kleuren en zijn geschikt voor ieder bureau. Neem contact op voor het juiste akoestische scherm voor uw ruimte.

Scheidingswand, divider of schot

Voor akoestische schotten worden veel benamingen gebruikt. Uiteindelijk dient het voor hetzelfde doel, namelijk het verhelpen van galm en verbeteren van de akoestiek. Akoestiek & Geluid biedt veel opties in het plaatsen van akoestische wanden of dividers. Belangrijk is dat je kiest voor de juiste afmeting en voldoende absorberend vermogen. Wij geven graag advies over de juiste divider in uw situatie. Ook het op maat maken en bedrukken van schermen met bijvoorbeeld een logo of tekst is mogelijk.

Voorbeelden van akoestische schermen, scheidingswanden en geluiddempende room dividers

Dit zijn enkele voorbeelden van akoestische dividers en scheidingswanden die wij hebben gerealiseerd. Akoestiek en geluid verkoopt en realiseert akoestisch comfort door het plaatsen van dividers. Graag adviseren wij u in de beste keuze voor een geluidsdempende scheidingswand. Deze wanden kunnen wij ook op maat maken, zo kunt u kiezen voor een kleur, afbeelding, logo, en materiaal. Ook leveren wij verrijdbare mobiele wanden die voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden. Neem contact op voor meer informatie over de juiste scheidingswanden.

Meer informatie over akoestische schermen

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Akoestische schermen en dividers op maat

Akoestiek en geluid is leverancier van verschillende schermen, dividers en panelen. Graag bekijken wij voor uw ruimte wat de best passende oplossing is. Op basis van een geluidsmeting kunnen wij exact vaststellen welke oplossing het geluidsprobleem verhelpt.

Neem contact op voor meer informatie.

Scroll naar top