Akoestische verlichting

Akoestische verlichting en lampen zijn ideaal in het interieur weg te werken. De absorptiewaarde van een akoestische lamp is minder dan van wandpanelen, maar het kan zeer effectief worden toegepast. Zo hebben wij ervaring met het plaatsen van akoestische verlichting in restaurants. Hierbij worden de lampen boven de tafels gehangen waardoor de akoestiek in het restaurant een hoog niveau van comfort geeft. Ook voor kantoren kan verlichting ideaal zijn. In vergaderruimten en boven bureaus kunnen wij door middel van lampen de galm verminderen en de spraakverstaanbaarheid vergroten.

Akoestische lampen voor verhelpen van galm

Akoestische lampen kunnen galm helpen voorkomen. In ruimten waar harde materialen zijn gebruikt, kunnen wij het interieur geheel intact laten. Onze lampen worden veel toegepast in vergaderkamers en spreekruimten. Ook benieuwd of wij uw geluidsprobleem kunnen oplossen. Graag bekijken wij de ruimte en doen een geluidsmeting om u van het juiste advies te voorzien. Neem contact op voor informatie over de toepassing van akoestische verlichting.

Meer informatie over akoestische lampen

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Akoestische verlichting en lampen

Akoestiek en geluid is leverancier van diverse merken verlichting. Graag bekijken wij welke oplossing het best past bij uw ruimte.

Neem contact op voor meer informatie.

Kantoor Akoestiek & Geluid

Adres: Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven

Scroll naar top