akoestische producten voor thuiswerken

De beste akoestische producten voor thuis

Thuiswerken en galm

Nu veel mensen thuiswerken krijgen wij steeds meer aanvragen voor akoestische oplossingen voor thuis. Meer personen zijn nu tegelijkertijd aanwezig en daardoor ervaar je meer geluidsoverlast en galm. Inmiddels hebben wij al veel akoestische oplossingen mogen leveren voor het verhelpen van galm en geluidsoverlast bij thuiswerken. Maar wat zijn nu de beste akoestische producten voor thuis.

1. Akoestisch schilderij

Een akoestisch schilderij is zeer geschikt om galm bij thuiswerken te voorkomen. Akoestische schilderijen kunnen voorzien worden van diverse prints. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van stockfoto’s maar ook eigen fotos kunnen op het schilderij gedrukt worden. Inmiddels hebben wij al vele thuiswerkplekken voorzien van Rembrandts, vakantiefoto’s en familieportretten. Dat maakt het thuiswerken net wat leuker.

Akoestisch schilderij thuiswerken

2. Akoestisch bureauscherm

Akoestisch zeer effectief. Het scherm wordt geplaatst aan het bureau en is in vele maten verkrijgbaar. Daarnaast kan je kiezen uit bijna alle RAL kleuren en kan het een echte eyecatcher voor je werkkamer worden.

bureau scherm akoestiek thuiswerken

3. Wandoplossing akoestisch

Naast een schilderij kan je er ook voor kiezen om een muur met akoestische panelen te behangen. Eenvoudig te monteren en de kleuren en vormen zijn eindeloos. Wij hebben al vele muren voorzien van mooie akoestische wandoplossingen en het effect tegen galm is zeer goed.

wandpaneel tegen galm thuiswerken

4. Akoestische verlichting

Verlichting is in elke thuiswerkruimte te vinden, dus ideaal om galm tegen te gaan. Akoestische verlichting is er in vele soorten en maten. Het nadeel van verlichting is dat het niet zo’n goort dempend effect heeft als wand of plafondoplossingen. Wel kan is het makkelijk te monteren en valt het niet op.

lamp tegen galm bij thuiswerken

5. Scheidingswand

Een akoestische scheidingswand is een ideale oplossing om galm en geluidsoverlast te verminderen. Naast het verbeteren van de akoestiek kan het scherm ook ingezet worden om een ruimte af te schermen. Zo wordt het thuiswerken een stuk comfortabeler. Akoestische schermen leveren wij in diverse maten en kleuren. Ook hier kunnen we een afbeelding op laten drukken. Het verplaatsen van een scherm gaat eenvoudig met wieltjes.

scheidingswand akoestiek voor thuiswerken

Thuiswerken en akoestische problemen

Veel mensen ervaren op dit moment problemen als galm en ruis bij het thuiswerken. Thuiswerken vereist een andere concentratie, dus is het een must dat het comfortabel is. Daarnaast heb je veel online meetings en zal je veel gesprekken via de telefoon voeren. Galm en ruis kan daardoor invloed hebben of je productivitieit. Inmiddels hebben wij al veel thuiswerkplekken voorzien van een akoestische oplossing. Graag horen wij waar je tegen aanloopt zodat we de juiste oplossing kunnen adviseren.

Meer informatie over akoestische oplossingen voor thuiswerken

U kunt ons ook bellen of mailen:
T 040- 209 40 92

E info@akoestiekengeluid.nl

Voorkomen van galm bij thuiswerken

Ervaar je op dit moment een geluidsprobleem tijdens het werken vanuit thuis? Akoestiek en Geluid adviseert particulieren over de juiste akoestische producten die galm in huis oplossen. Vraag meer informatie aan voor de beste oplossing voor jouw thuiswerkplek.

Laat een reactie achter

Scroll naar top