Geluiddempen

Geluiddempen: wij maken het weer comfortabel

Het dempen van geluid is eenvoudig op te lossen door het toepassen van geluidsabsorberende materialen. Bij het ontwerpen van interieurs wordt er steeds meer gebruik gemaakt van harde materialen. ook in kantoren en vergaderkamers worden harde materialen vaak toegepast. Hierdoor ontstaat er galm en een slechte verstaanbaarheid. Door het toepassen van een geluidsmeting kan er snel vastgesteld worden hoe we het geluid kunnen dempen. Voor geluidsdemping wordt er altijd gekeken naar de ruimte en welke esthetische mogelijkheden er zijn om het geluid effectief te kunnen dempen. 

Neem contact op voor de mogelijkheden van geluidsdemping voor uw specifieke ruimte.  

geluidsdemping

Geluid dempen hoe pakken we dit aan

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 50% van alle kantoorgebruikers last heeft van galm. Met andere woorden het geluid wordt slecht gedempt. Het gevolg is slechte concentratie en daling van comfort en productiviteit. Een effectieve oplossing vraagt om een specifieke aanpak. Zo is elke ruimte anders en wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals meubels, wanden en afwerking. Om onze klanten van een juist advies te voorzien, kiezen wij altijd voor een geluidsmeting. Op basis van dit rapport weten wij exact welke materialen er ingezet moeten worden om het geluid in een ruimte te dempen.

Unieke oplossingen

Elke ruimte en gebouw is anders. Daarom werken wij met unieke producten voor geluidsdemping die passen bij de wensen en eisen van onze klanten. Op basis van de geluidsmeting adviseren wij de best passende producten. Hierbij wordt rekening gehouden met interieur, uitstraling en budget. Bent u op zoek naar een blijvende oplossing voor het dempen van geluid? Neem contact op voor meer informatie .

Dempen van geluid in iedere ruimte

dempen van geluid in woonkamer

Informatie aanvraag geluidsdemping

Meer weten over het dempen van geluid in uw situatie? Vul het contactformulier of bel ons voor advies op maat.

 

Scroll naar top