Geluiddempen

Geluiddempen: wij maken het weer comfortabel

Het dempen van geluid is eenvoudig op te lossen door het toepassen van geluidsabsorberende materialen. Bij het ontwerpen van interieurs wordt er steeds meer gebruik gemaakt van harde materialen. ook in kantoren en vergaderkamers worden harde materialen vaak toegepast. Hierdoor ontstaat er galm en een slechte verstaanbaarheid. Door het toepassen van een geluidsmeting kan er snel vastgesteld worden hoe we het geluid kunnen dempen. Voor geluidsdemping wordt er altijd gekeken naar de ruimte en welke esthetische mogelijkheden er zijn om het geluid effectief te kunnen dempen. 

Neem contact op voor de mogelijkheden van geluidsdemping voor uw specifieke ruimte.  

geluidsdemping

Geluid dempen hoe pakken we dit aan

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 50% van alle kantoorgebruikers last heeft van galm. Met andere woorden het geluid wordt slecht gedempt. Het gevolg is slechte concentratie en daling van comfort en productiviteit. Een effectieve oplossing vraagt om een specifieke aanpak. Zo is elke ruimte anders en wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals meubels, wanden en afwerking. Om onze klanten van een juist advies te voorzien, kiezen wij altijd voor een geluidsmeting. Op basis van dit rapport weten wij exact welke materialen er ingezet moeten worden om het geluid in een ruimte te dempen.

Unieke oplossingen

Elke ruimte en gebouw is anders. Daarom werken wij met unieke producten voor geluidsdemping die passen bij de wensen en eisen van onze klanten. Op basis van de geluidsmeting adviseren wij de best passende producten. Hierbij wordt rekening gehouden met interieur, uitstraling en budget. Bent u op zoek naar een blijvende oplossing voor het dempen van geluid? Neem contact op voor meer informatie .

Dempen van geluid in iedere ruimte

Akoestiek en geluid is specialist in het dempen van geluid. Voor elke situatie, ruimte of gebouw hebben wij een passende oplossing. Uit ervaring weten wij welke producten het meest effectief zijn voor het dempen van geluid. Zo hebben wij al vele bedrijven en particulieren geholpen met het verbeteren van de spraakverstaanbaarheid en het verminderen van galm. Van huisarts tot restaurant en van kantoortuin tot woonkamer. Akoestiek en geluid zorgt voor de perfecte akoestische omgeving.

Inmiddels hebben wij al vele praktijkruimten voorzien van geluiddempende oplossingen. Zo helpen wij o.a. dokterspraktijken, psychologen, fysiotherapeuten en tandartsen met het dempen van geluid. Praktijkruimten beschikken allemaal over wachtkamers waar veel gesproken wordt. Ook in de behandelkamers is het van belang dat de akoestiek optimaal is. Speciaal voor praktijkruimten bedacht akoestiek en geluid makkelijk toepasbare oplossingen die de galm verminderen en het geluiddempen. Resultaat: tevreden cliënten en patiënten die graag terugkomen.

Geluiddemping kantoor

Voor het dempen van geluid op kantoor hebben wij diverse oplossingen. In kantoortuinen wordt vaak geklaagd over galm of een slechte verstaanbaarheid. Door het toepassen van de juiste producten weten wij snel en effectief het geluid op de juiste manier te dempen. Op basis van een geluidsmeting bepalen wij de benodigde producten, hierbij kijken wij ook welke oplossingen makkelijk in het interieur passen. Indien gewenst kunnen wij onze producten maken in huisstijl en kleur passend bij bedrijf en uitstraling.

Geluiddempen vergaderruimte

Het geluid in vergaderruimten en spreekkamers moet optimaal zijn. Door gebruik van harde materialen ervaren veel bedrijven galm in spreekkamers. Door het toepassen van de juiste producten weten wij ruis en galm tot een minimum te beperken. Zo kan er weel optimaal gebruik gemaakt worden van vergaderkamers zonder dat gesprekken tot overlast leiden.

Geluid dempen horeca

Een bekend probleem in restaurants en cafe’s is een slechte akoestiek. Een gesprek wordt moeilijk te verstaan en er is teveel galm en omgevingsgeluiden. Helaas wordt bij de inrichting van een horecazaak weinig aandacht aan de akoestiek besteed, terwijl dit van groot belang is om een aangename sfeer te creëren. Onze geluiddempende oplossingen voor horeca, restaurants en cafés toveren uw ruimte om tot een plek waar gasten langer willen verblijven. 

dempen van geluid in woonkamer

Informatie aanvraag geluidsdemping

Meer weten over het dempen van geluid in uw situatie? Vul het contactformulier of bel ons voor advies op maat.

 

Scroll naar top