Akoestiek & Geluid

Akoestiek en Geluid: Bureau voor akoestiek

Akoestiek en geluid is expert op het gebied van akoestische oplossingen. Wij bieden een totale oplossing voor uw problemen met galm, geluid en ruimte akoestiek.

Onze experts leveren akoestisch advies met betrekking tot geluidsmetingen en akoestische producten. Wij bieden tevens de mogelijkheid voor complete montage en realisatie van de gekozen oplossingen. Graag geven wij meer advies over de juiste akoestische oplossing voor uw ruimte.

Akoestiek en Geluid

Resultaatgericht in akoestiek

Ontzorgen
Een aanpsreekpunt 100%
Focus
Kennis van akoestiek 100%
Tevreden klanten
Resultaatsgarantie 100%

Specialisten in akoestiek

Akoestiek en geluid heeft zich gespecialiseerd in maat oplossingen in akoestiek. Ons team is gedreven om geluidsproblemen in uw ruimte te verhelpen. Op basis van een gecertificeerde geluidsmeting brengen wij een onafhankelijk advies op maat uit. Daarnaast leveren wij een complete oplossing van uiteenlopende akoestische producten, waarbij ons eigen montage team de gekozen oplossing vakkundig monteert.

Onafhankelijk advies op maat

Onze experts hebben ervaring in uitlopende vraagstukken. Van woning tot kerk en van kantoorruimte tot lunchroom hebben wij de juiste oplossing. Neem contact op voor een advies op maat. 

Akoestiek & Geluid wat maakt ons uniek

Meer informatie over Akoestiek en Geluid

Wenst u meer informatie over akoestische producten of onze dienstverlening? Vul het contactformulier in en wij bellen u terug.

Akoestiek & Geluid

Torenallee 45, 5617 BA, Eindhoven

Scroll naar top